θεωρία

Φυλλάδια θεωρίας

Επειδή άλλο η οθόνη και άλλο το χαρτί, η θεωρία της φυσικής A, Β και Γ Γυμνασίου (καθώς και της φυσικής Γενικής Παιδείας Α και Β Λυκείου) βρίσκεται εδώ σε περιληπτικά φυλλάδια σε μορφή pdf. Εκτυπώστε τα αφού τα κατεβάσετε στα ακόλουθα λινκ:

13 thoughts on “Φυλλάδια θεωρίας”

  1. Πολύ ωραία πρωτοβουλία! Μεγάλη βοήθεια για εμάς τους γονείς που τα έχουμε αφήσει χρόνια πίσω μας και χρειάζεται να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. (Μαμά παιδιού με μαθησιακές δυσκολίες)

  2. Δεν ξέρω αν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνετε.
    Σας ευχαριστούμε πολύ

  3. Καταπληκτική η δουλειά σας
    Μπράβο σας που το μοιράζεστε

  4. Η δουλειά με τις σημειώσεις είναι εξαιρετικά συγκεντρωμένη και αυτή που χρειάζεται. Οι εργαστηριακές ασκήσεις με τον όγκο είναι το καλύτερο δυνατό για μάθηση από οθόνη. Ευχαριστούμε

  5. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ από άλλη μια μάνα!!!!! Τεράστια η βοήθειά σας για εμάς που βοηθάμε τα παιδιά στο διάβασμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Φυσική στο Γυμνάσιο

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

To site χρησιμοποιεί προσομοιώσεις και Quiz που απαιτούν flash player. Με την κατάργηση της υποστήριξης flash από τους browsers από 31.12.2021, δε φαίνεται αυτό το περιεχόμενο. Συστήνουμε την εγκατάσταση του Ruffle ως extension στο chrome για να φανούν. Διαφορετικά μπορείτε να συνεχίσετε την περιήγηση στο υπόλοιπο υλικό χωρίς πρόβλημα.