Στατιστικά

Στατιστικά εξετάσεων Φυσικής 2017

Τελειώνοντας τη σχολική χρονιά, κάνουμε έναν απολογισμό. Όλα τα στατιστικά αφορούν στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας και μόνο στα γραπτά. Στην πρώτη καρτέλα φαίνονται τα αποτελέσματα γα τα γραπτά του Ιουνίου 2017 και στη δεύτερη καρτέλα για τα διαγωνίσματα του πρώτου Τετραμήνου. Κατά τα άλλα, καλό καλοκαίρι, καλές βουτιές!

Εξετάσεις ΙουνίουΔιαγώνισμα Α' Τετραμήνου

Εξετάσεις Φυσικής Ιουνίου 2017

Α’ Τάξη

Με χαρά διαπίστωσα ότι 25 από τα 88 γραπτά ήταν άριστα, ενώ μόλις 4 γραπτά ήταν κάτω από τη βάση! Θεωρώ ότι είχαμε μία αρκετά αισιόδοξη πρώτη επαφή με τη φυσική και διαβλέπω μία καλή πορεία τα επόμενα χρόνια στο μάθημα. Μπράβο παιδιά!Άξιο, επίσης, είναι να αναφερθεί και το εξής: Συνήθως έρχομαι στη δύσκολη θέση να διαβάζω στην περιγραφή πειράματος ακατανόητα κείμενα χωρίς σύνταξη, ειρμό και τελικώς νόημα. Όχι φέτος, όμως, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία ήταν σαφέστατη με ολόσωστες διατυπώσεις. Ένα ευχαριστώ, λοιπόν, και στις φιλολόγους και στις δασκάλες των παιδιών.

Β’ Τάξη

Συμπτωματικά και εδώ είχαμε 25 άριστα από τα 88 γραπτά! Μπράβο παιδιά! Δυστυχώς, όμως, είχαμε και 14 γραπτά κάτω από τη βάση, το οποίο σε διαγώνισμα με επιλογή θεμάτων (6 από τα 9) είναι λίγο ανησυχητικό.  Η νέα χρονιά, όμως, μας περιμένει να επανορθώσουμε!Γ’ Τάξη

Για τη Γ’ δε θα πανηγυρίσουμε στον ίδιο βαθμό, γιατί εδώ 23 μαθητές δεν έπιασαν τη βάση. Εύχομαι να διατηρήσουν την όρεξή τους στο λύκειο ή το ΕΠΑΛ, ώστε να κατορθώσουν αυτό που δεν κατορθώσαμε μαζί στο Γυμνάσιο: να αγαπήσουν τη μάθηση. Από την άλλη πλευρά, το 1/4 των γραπτών ήταν άριστα! Μπράβο στα παιδιά αυτά, αλλά και σε όλους όσοι προσπάθησαν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΜΕΝΟΥΣ.

Είμαστε δίπλα σας όλοι οι καθηγητές για να κάνουμε μία δεύτερη προσπάθεια μαζί.

Διαγώνισμα Φυσικής Α’ Τετραμήνου

Παρακάτω φαίνονται τα στατιστικά για τα διαγωνίσματα Φυσικής του Α’ τετραμήνου 2017. Τα γραπτά φαίνονται μοιρασμένα σε όλες τις βαθμολογίες. Δεν έλειπαν τα άριστα γραπτά, ενώ από την άλλη όσοι δυσκολεύτηκαν είχαν άλλο ένα τετράμηνο για να αγαπήσουν το μάθημα και την επιστήμη της Φυσικής.

Α’ Τάξη

Διάγραμμα Α

Β’ τάξη

Διάγραμμα Β

Γ’ τάξη

Διάγραμμα Γ